Over ons

Sjabbens Sports & Health is een sport-, health- en ontspanningsorganisatie met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service.
 

8 goede redenen om voor Sjabbens Sports & Health te kiezen

 1. Gekozen tot Beste Fitnessclub van Nederland!
  Na twee jaar op rij “Beste Fitnessclub van Gelderland” te zijn geworden, zijn wij in 2013 door een landelijke vakjury gekozen tot “Beste Fitnessclub van Nederland”. We zijn ontzettend blij deze uitverkiezing. Het bevestigt dat onze leden zeer tevreden zijn over de gang van zaken binnen ons bedrijf.
   
 2. Al ruim 41 jaar toonaangevend in de regio!
   
 3. Geen langdurige contracten en slechts 1 maand opzegtermijn
  De abonnementen bij Sjabbens Sports & Health zijn helder en flexibel. Wij kennen géén jaarcontracten en je kunt je abonnement bij ons per maand opzeggen. Lekker transparant en makkelijk dus!
   
 4. Volop sport en ontspanning voor het hele gezin
  Waar vind je een wellnessparadijs, waar je kunt kiezen uit zoveel sport- en ontspanningsactiviteiten, een uniek aanbod van meer dan 100 lesuren per week voor het hele gezin, individuele cardio- en krachttraining op de nieuwste professionele apparatuur, drie squashbanen, zonnebank, sportmassage, fysiotherapie, loungeruimte met gezellige bar en nog heel veel meer…
   
 5. Deskundige programma's voor iedereen
  Wij maken voor iedereen trainingsschema’s voor een kracht- of conditieprogramma, afgestemd op ieders afzonderlijke kwaliteiten, wensen en doelstellingen. Om de 10 weken worden de schema’s aangepast. Wij werken intensief samen met fysiotherapeuten en sportartsen. Onze instructeurs worden voortdurend geschoold en hebben een zeer goede opleiding. Bij ons bent u zeker in goede handen.
   
 6. Alleen het beste is bij ons goed genoeg
  Wij willen alleen maar werken met topmerken, omdat deze het meeste gebruikersplezier geven. Zo werken wij in de toestellenzaal met apparatuur van Nautilus, Cybex, Life Fitness en Air Machine. In de groepstrainingsruimtes beschikken wij over perfecte geluidsapparatuur, spiegelwanden en verende vloeren. Al onze zalen zijn voorzien van de nieuwste luchtbehandelingssystemen.
   
 7. Gewone mensen om je heen, gezellig en gastvrij
  Hoe vaak hoor je niet dat na een eerste bezoekje aan een sportcentrum de klant geschrokken wegblijft? Veel sportcentra hebben met het imago van macho, bodybuilding en schreeuwende of brullende krachtpatsers af te rekenen. Gelukkig hebben wij ons imago vanaf de dag van opening, ruim 41 jaar geleden, zelf bepaald door een ontspannen sfeer uit te stralen van gastvrijheid en gezelligheid. Je voelt je thuis bij Sjabbens Sports & Health, precies wat je graag wilt.
   
 8. Wij zijn erkend Fit!Vak Preventiecentrum
  Wij zijn één van de eerste 50 centra in Nederland met het keurmerk! Het keurmerk Fit!Vak Preventiecentrum onderscheidt fitnesscentra op kwaliteit! Het laat zien dat het een stap verder gaat dan de reguliere dienstverlening. Het keurmerk garandeert de klant dat er specialistische kennis is bij bewegingsdeskundigen (niveau 4+) op het gebied van (pre)diabetes en obesitas. Bovendien hebben centra met het keurmerk objectief bewezen dat zij de kwaliteit van de dienstverlening goed hebben gewaarborgd in protocollen, documenten en formulieren.
   

Sports, health, fun en nog veel meer

 • 1974-2015: Al ruim 41 jaar toonaangevend in de regio
 • 2 ruime en luxe accommodaties in Renkum & Heteren
 • 355 dagen per jaar geopend, 7 dagen en 80 uur per week
 • Sporten zonder jaarcontract en met slechts 1 maand opzegtermijn
 • Een ‘family club’ met een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor het hele gezin
 • De groepstraining specialist met een gevarieerd aanbod van meer dan 100 lesuren per week
 • Vrije toegang tot alle activiteiten
 • Ruim en gevarieerd aanbod aan fitnesstoestellen zonder wachttijden
 • 2 squashbanen*
 • Luxe kleedkamers met gratis lockers
 • Finse sauna’s*
 • Ruime entreeruimte met sportsbar & lounge
 • Kinderopvang
 • Super zonnetunnel
 • Fysiotherapie
 • Gratis WIFI, parkeren...en nog heel wat meer!

* deze faciliteiten worden alleen in onze vestiging in Renkum aangeboden
 
Met een lidmaatschap van Sjabbens Sports & Health kan je van alle faciliteiten gebruikmaken en sporten in beide vestigingen. We hebben al een abonnement vanaf € 26,- per maand!
 
Ook nieuwsgierig geworden en wil je het graag eens van dichtbij bekijken? Geen probleem, je bent van harte welkom! Vraag een gratis proefweek aan en ervaar wat Sjabbens Sports & Health te bieden heeft!
 

 

Gratis Proefweek