Kids Swing

BORN TO MOVE is ontwikkeld om kinderen aan te zetten tot bewegen en hen op een inspirerende manier kennis te laten maken met disciplines als dans, martial arts, plyometrie, core training en yoga. Sinds 1980 is het aantal kinderen met obesitas verdrievoudigd en is diabetes onder kinderen een epidemie aan het worden. Sjabbens Sports & Health vindt het zeer belangrijk om de volgende generaties in beweging te krijgen en dat kan nu met de programma’s van BORN TO MOVE.

Waarom BORN TO MOVE?

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer kinderen te weinig bewegen. Slechts één op de drie kinderen blijkt dagelijks fysiek actief te zijn. Les Mills International heeft grootschalig onderzoek gedaan naar de levensstijl en levensbehoefte van kinderen. BORN TO MOVE zet kinderen aan tot bewegen, waarbij plezier maken, vitaal zijn en zelfverzekerd worden een belangrijke rol spelen. BORN TO MOVE geeft het zelfvertrouwen van het kind een boost en ontwikkelt vaardigheden middels rollenspellen, verhalen, spelletjes, teambuilding, probleemoplossend denken en de magie van muziek.

Wie geeft de les?

Tijdens de les krijgt ieder kind zoveel mogelijk aandacht en zorg van de instructeur. BORN TO MOVE instructeurs zijn geselecteerd omdat ze goed met kinderen om kunnen gaan en zijn getraind in de laatste fitnesstechnieken om zo de liefde voor bewegen in elk kind naar boven te halen. BORN TO MOVE instructeurs zijn sterke en sympathieke coaches die kinderen echt respecteren en begrijpen. Maar bovenal zijn het coaches die met zoveel mogelijk aandacht en zorg het beste uit elk kind naar boven halen, met natuurlijk een hoge dosis fun en humor!

BORN TO MOVE leeftijdscategorieën

De op elkaar aansluitende programma’s nemen kinderen mee vanaf hun peuter- tot tienerjaren, waarbij fysieke gewoontes positief worden beïnvloed en een goede basis vormen voor de rest van hun leven. BORN TO MOVE biedt programma’s voor kinderen in de leeftijdscategorieën van 8-12 jaar en 13-16 jaar. De bewegingen, muziek en choreografie van elk programma zijn speciaal op de specifieke leeftijdscategorie afgestemd.

8-12 jaar oud – “De ultieme mix van muziek, spelletjes en actie”

Een scala aan tracks, met daarin acht beweegcategorieën en veel spelletjes in teamverband. De kinderen leren de basis aan beweegvaardigheden, zoals kracht, behendigheid, snelheid en coördinatie. Een brede selectie van hippe muziek, zodat alle kinderen in deze diverse leeftijdsgroep de muziek leuk vinden. Tijdens de les worden de basisbewegingen aangeleerd van martial arts, dans, sport, plyometrie en yoga. 

Meer sporten voor Jeugd

Terug

Jong geleerd is oud gedaan.

Gratis proefweek