BodyCircuit

BodyCircuit is een zeer gevarieerde fitness groepstraining. Het is speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van de algehele conditie. Deze training is ideaal voor mensen die van variatie en sfeer houden, en voor mensen die moeite hebben om zelfstandig een uur te 'fitnessen'.

De les is opgesplitst in drie delen: een deel circuittraining aan de fitnesstoestellen, een deel grondoefeningen, waarbij het accent ligt op de buikspieren, en een deel conditietraining nl. RPM/Spinning. Tijdens de toesteltraining probeert u binnen een bepaalde tijdsduur herhalingen te maken. Op die manier worden uw spieren voldoende geprikkeld om zo de spierconditie efficiënt te trainen, en u kunt steeds uw eigen grenzen verleggen. De les wordt altijd afgesloten met oefeningen om de spieren weer tot rust te brengen.

Is BodyCircuit iets voor mij?

BodyCircuit is een training die door het veelzijdige karakter zeer geschikt is voor mannen en vrouwen waarbij eenieder op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Deze groepsles is speciaal bedoeld voor mensen die van afwisseling houden en het leuk vinden om in groepsverband te fitnessen. De stimulerende en motiverende werking van de fitness instructeur zorgt er voor dat je net een tandje harder gaat.

Iedereen moet lekker kunnen sporten en te bewegen. Daarom is ons sportaanbod zo groot en gevarieerd.

Rooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

09:00 - 09:30 / Renkum / Zaal: 4 / Instr.: Eelco

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

09:00 - 10:00 / Renkum / Zaal: 4 / Instr.: Thomas
Alle roosters

Gratis proefweek