Buikspier Kwartier

Met het BeatBelly bankje doet u oefeningen die uw romp en buik sterk, soepel en lenig maken. Omdat de BeatBelly kan kantelen, gaat uw lichaam als vanzelf mee met de natuurlijke beweging. BeatBelly is een training die intuïtief werkt, uiterst effectief is en die makkelijk is vol te houden. En daarmee is BeatBelly de training waarmee u uw buik- en andere rompspieren aanzienlijk zult versterken.

Met BeatBelly traint u uw romp, dus niet alleen uw rechte buikspieren. Ook de normaal gesproken moeilijk te trainen schuine buikspieren worden getraind. En dankzij de manier waarop u op het bankje zit komen ook de bovenbeenspieren en de lage onderrugspieren aan de beurt. BeatBelly zorgt daarmee voor een volledige training van de belangrijkste spiergroepen van uw buik en de rest van uw romp.

Core Stability Training

BeatBelly is een bijzonder effectieve methode voor Core Stability Training. Door de comfortabele houding kunt u de training goed doseren en houdt u trainen makkelijk vol. Doordat u het bankje in balans moet houden worden belangrijke spierweefsels aangesproken die bij traditionele buikspiertrainingen niet worden gebruikt.

Samen met anderen en onderleiding van een trainer ga je op muziek aan de slag. In groepsverband trainen is stimulerend en uiterst effectief. In een kwartier tijd heb je er een volledige training op zitten, inclusief warming up en cooling down – het BeatBelly buikspierkwartier.

Iedereen moet lekker kunnen sporten en te bewegen. Daarom is ons sportaanbod zo groot en gevarieerd.

Gratis proefweek