Circuit Fitness

Circuit fitness is een training waarbij op verschillende fitnesstoestellen getraind wordt in groepsverband en waarbij op tijd gerouleerd wordt van toestel. Circuit fitness begint met een korte warming-up van 5 tot 10 minuten waarbij de spieren opgewarmd worden. Daarna wordt er gestart met het circuit met behulp van de fitnesstoestellen. De training wordt afgesloten met een blokje buikspieren en het stretchen van de spieren.

Wat train ik met Circuit fitness?

Circuit fitness is een veelzijdige training en verbetert zowel de spierkracht als de conditie. Hierdoor wordt de vetverbranding gestimuleerd en de coördinatie verbeterd.

Is Circuit fitness iets voor mij?

Circuit fitness is zowel voor mannen als voor vrouwen,  een geweldige manier om op een gezellige, stimulerende manier te werken aan het verbeteren van de conditie en spierkracht. Deze groepsles is speciaal bedoeld voor mensen die van afwisseling houden en het leuk vinden om in groepsverband te fitnessen. De stimulerende en motiverende werking van de fitness instructeur zorgt er voor dat je net een tandje harder gaat.

Iedereen moet lekker kunnen sporten en te bewegen. Daarom is ons sportaanbod zo groot en gevarieerd.

Rooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

20:00 - 21:00 / Heteren / Zaal: 1 / Instr.: Herman

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

20:30 - 21:30 / Heteren / Zaal: 1 / Instr.: Jesse
Alle roosters

Gratis proefweek