Perfect Pilates

Perfect Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam. Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Perfect Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug, daarom is Perfect Pilates geschikt voor beginners en gevorderden maar ook voor mensen met rugklachten. De sleutelwoorden bij Perfect Pilates: stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing.

Perfect Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam. Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Perfect Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug, daarom is Perfect Pilates geschikt voor beginners en gevorderden maar ook voor mensen met rugklachten. De sleutelwoorden bij Perfect Pilates: stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing.
 

Wat is Perfect Pilates?

Pilates is een 100 jaar oude methode. De oefeningen zijn echt super maar de wetenschap is veranderd. Een team van therapeuten en artsen van Fysio Physics heeft daarom de methode geperfectioneerd. Perfect Pilates is daardoor verantwoord en nog effectiever dan de gewone Pilates en daarom ook als enige erkend door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Wat is er zo uniek aan Perfect Pilates?

Gewone oefeningen zijn gericht op de oppervlakkige spieren. Perfect Pilates is de eerste trainingsmethode dat zich richt op zowel de diepe als de oppervlakkige spieren. De diepe spieren zijn super belangrijk voor het stabiliseren van onze gewrichten. Door 'verslapping' van bijvoorbeeld de diepe rugspieren gaan de oppervlakkige spieren verkrampen en krijg je rugpijn. Massage van de rugspieren lost dit probleem niet op. Daarom werken steeds meer fysiotherapeuten en oefentherapeuten met Perfect Pilates. Met Perfect Pilates komt je lichaam snel weer in balans en verdwijnen (de meeste) gewrichtsklachten maar ook rug- en nekklachten.

De voordelen van Perfect Pilates

  • Maakt je billen, buik en benen strakker en brengt je lichaam in vorm
  • Werkt aan een mooi sportief lijf met slanke spieren
  • Zorgt voor een sterke en soepele rug (minder rugpijn)
  • Verbetert de flexibiliteit van de gewrichten en je krijgt een groter bewegingsbereik
  • Verbetert je stabiliteit
  • Helpt je meer ontspannen in je lijf

 

Iedereen moet lekker kunnen sporten en te bewegen. Daarom is ons sportaanbod zo groot en gevarieerd.

Rooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

10:15 - 11:15 / Renkum / Zaal: 2 / Instr.: Yfke
20:15 - 21:15 / Renkum / Zaal: 2 / Instr.: Yfke

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

20:00 - 21:00 / Renkum / Zaal: 2 / Instr.: Yfke

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

10:15 - 11:15 / Heteren / Zaal: 2 / Instr.: Yfke
Alle roosters

Gratis proefweek