Squash

Je vrijwillig voor een tijdje in een hok opsluiten? Ontelbare mensen doen het elke dag, gewapend met een racket, een piepklein balletje... en een partner die even enthousiast is. Wie eenmaal de slag te pakken heeft, verliest voor altijd zijn hart aan squash.

Speelplezier.... op elk niveau

Squash is samen met badminton bijna de meest toegankelijke racketsport. Want om te squashen heb je gewoon wat balgevoel en een beetje oefening nodig. Urenlang samen met een leraar aan je techniek schaven hoeft echt niet, maar kan natuurlijk wel als je je spel wilt perfectioneren. In een partijtje squash kun je je helemaal uitleven met onafgebroken actie en messcherpe reacties. Tegelijkertijd wordt spelenderwijs een maximum aan lichaamsbeweging verkregen. Iedereen kan zijn of haar eigen tempo bepalen en dat maakt de sport niet leeftijd gebonden.

2 squashbanen

Squash is bij het abonnement inbegrepen en is misschien wel de leukste manier om aan je conditie te werken. Sjabbens Sports & Health Renkum heeft 2 squashbanen. De banen zijn bij de receptie van onze vestiging in Renkum te bespreken en een week van tevoren te reserveren (ook telefonisch). Natuurlijk kunnen we je ook adviseren over eventueel aan te schaffen materialen en squashlessen voor je verzorgen.

Vanwege de speciale vloeren in een squashruimte zijn schoenen met zwarte zolen of andere afgevende zolen niet toegestaan. Dit geldt ook voor buitenschoeisel.

Iedereen moet lekker kunnen sporten en te bewegen. Daarom is ons sportaanbod zo groot en gevarieerd.

Gratis proefweek